Snickare, Träarbetare

Vi söker dig som har en bred erfarenhet inom snickaryrkets olika delar. Du trivs med att jobba i lag men kan även arbeta självständigt när så krävs. Du värdesätter dina yrkeskunskaper och känner stolthet över att alltid göra ett bra arbete vilket förutsätter att du är engagerad, ansvarsfull och noggrann. Du har god materialkännedom och förstår produktionens samtliga delar. Du har hög arbetsmoral, är stresstålig, gillar problemlösning och vill utvecklas. Du har en god kommunikativ förmåga vilket säkerställer trygghet och god relation gentemot kunder och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i kombination med din yrkeskunskap.

Krav:
Minimum 5 års erfarenhet som snickare.
B-körkort

Meriterande:
Yrkesbevis Maskinförarutbildning
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyft
HLR

Vännfors Bygg AB är ett företag med mångårig erfarenhet av såväl stora som små projekt. Företaget startades som enskild firma 1998 och ombildades till aktiebolag 2008. Företaget ägs och drivs av bröderna Emil & Jon Palm. Våra kunder är allt från privatpersoner till företag och kommuner. Företagets huvudprioritet är trygghet för både kunder och personal och våra tjänster skall alltid hålla en genomgående hög kvalité. Företaget omsätter idag omkring 25mkr och har totalt 11 anställda.

Vi utför nyproduktion, allt från villor till industrilokaler, och genom åren har vi provat på det mesta. Våra samarbeten med olika företag har resulterat i flertalet projekt med både förtätning i Umeå centralort, samt kontors och verkstadsbyggnader. Genom vårt ramavtal med Vännäs kommun sköter vi service och byggnationer i deras fastigheter. Bland övriga uppdrag hör även service till ett antal bostadsrättsföreningar. På privatsidan utför vi allt från grund till tak. Nyproduktion av villor och garage samt renoveringar, om och tillbyggnader.

www.vannforsbygg.se
0935 – 500 175

Kontakta oss