Om oss

Vi på Vännfors Bygg hjälper både privatpersoner och företag med alla typer av byggjobb – som till exempel nybyggnationer, renoveringar, badrum, köksmonteringar och fönsterbyten.

Byggföretag med säte i Vännäsby.

Vännfors Bygg AB är ett företag med mångårig erfarenhet av såväl stora som små projekt.
Företaget startades som enskild firma 1998 och ombildades till aktiebolag 2008. Företaget ägs och drivs av bröderna Emil & Jon Palm. Våra kunder är allt från privatpersoner till företag och kommuner. Företagets huvudprioritet är trygghet för både kunder och personal, våra tjänster skall hålla en genomgående hög kvalité och samtidigt skall vi värna om vår miljö. Företaget omsätter idag omkring 25mkr och har totalt 13 anställda

Vi utför nyproduktion, allt från villor till industrilokaler, och genom åren har vi provat på det mesta. Våra samarbeten med olika företag har resulterat i flertalet projekt med både förtätning i Umeå centralort, samt kontors och verkstads- byggnader. Genom vårt ramavtal med Vännäs kommun sköter vi service och byggnationer i deras fastigheter. Bland övriga uppdrag hör även service till ett antal bostadsrättsföreningar.
På privatsidan utför vi allt från grund till tak. Nyproduktion av villor och garage samt renoveringar, om och tillbyggnader.

Partners

Nytt Golv i Umeå AB
Compipe AB
Bravida
Elteknik i Vännäs AB

Cityborr
El-Experterna i Umeå
Västerbottens Kakelugnsmakeri
Konradssons Måleri

WeMark
Boströms Byggshop
XL-Bygg Umeå
Risbergs Maskinuthyrning